Når og hvor øver vi?

St. Hallvard-guttene øver hver mandag i Grønland kirke. Kirken er lett å komme seg til med buss 37 til Politihuset, eller alle T-baner til Grønland.

16.30 – 17.00: Vi serverer et varm måltid til alle korister
17.00 – 18.15: Hele koret
18.25 – 19.00: 3. og 4. klasse gruppeøvelse, samtidig som:
18.25 – 19.30: 5. klasse og oppover
19.30 – 20.30: Herrestemmer

Sangskolen:
Sangskolen er vårt tilbud til de minste guttene i 1. og 2. klasse, og de øver på et eget rom hver mandag kl 16.15 – 16.45.

Hva koster det?

I St. Hallvard-guttene tror vi på at alle fortjener muligheten til høykvalitets musikkundervisning til en lav pris. Derfor er medlemskontingenten satt lavt, i tillegg til at alle som ber om det får innvilget gratis medlemskontingenter og egenandeler for reiser.

Medlemskontingent: kr 2 000,- per år
Påfølgende søsken: kr 1 000,- per år
Sangskolen: kr 1 000,- per år

Hva kreves av en St. Hallvard-gutt og familien?

Vi stiller som regel strenge krav til oppmøte for våre korister. Vi har mye vi vil få til på kort tid, og er derfor avhengige av fulltallig kor på øvelsene.

Gjennom året har vi også en rekke konserter, oppdrag og reiser. For at koret skal yte på høyest mulig nivå er vi avhengige av å stille med like fullt kor på konserter som på øvelser. Dette lar mest merke på seg i juletiden, som er korets aller travleste tid gjennom året. Riktignok er tilbakemeldingene fra flere foreldre at det også kan være lettere å ha en unge mindre å passe på deler av juletiden.

For foresattes bidrag til korets virksomhet er vi veldig generøse med hvilken hjelp vi ber om. Vi ønsker at alle familier bidrar på de områdene de har kapasitet til, men vi ville aldri funnet på å skulle arrangere kakelotteri eller loppemarked. Oppgavene vi oftest ber om hjelp til fra foreldre er å hjelpe til med billettsalg på konserter eller å henge opp plakater i nærområdet sitt.

Turer, turnéer og konserter

St. Hallvard-guttene reiser hvert år til Roma i vinterferien for å synge i Peterskirken, verdens største kirke. I tillegg reiser vi på flere andre turer og turnéer rundt i Norge hvert år. Det er mulig å få fritak fra egenandelen til alle turer.

Sosialt

I tillegg til alle turene arrangerer vi sosiale aktiviteter gjennom hele året. De mest populære er Tusenfryd, go-cart og paintball. Dette er gratis for alle korister.

Hvordan foregår opptaksprøvene?

Her kan du lese mer om opptaksprøvene, og sende oss en forespørsel om å avtale tid for opptaksprøve.

Lurer du på noe mer er det bare å ta kontakt.